Wie zijn wij

José Andringa

José

Ik geef Mindfulness-trainingen en pas Mindfulness toe in mijn Yogalessen en coaching. Ik maak dankbaar gebruik van wat Jon Kabat-Zinn ontwikkeld heeft als 'Mindfulness'. Een overtuigende en praktijkgerichte combinatie van West en Oost. De kritische en wetenschappelijke westerse blik, aangevuld met integrerende technieken en levenswijsheden uit het Oosten.

Naast een wetenschappelijke studie (op het gebied van filosofie, technologie en maatschappijwetenschappen) heb ik onder meer opleidingen gevolgd in:

  • Stilteretraite “Mindfulness, Insight, Liberation” - Christina Feldman, John Teasdale en Rob Burbea (2009, 7-daagse)
  • Mindfulness Based Cognitive Therapy (trainersopleiding, RINO-Zuid)
  • Sivananda Yoga (docentenopleiding, Sivananda Ashram, Oostenrijk)
  • Intuïtief Coachen (IMC Mensontwikkeling)

Marion Weustink

Marion

Ik geef mindfulness- en compassietrainingen. Ik heb de Postacademische-opleiding voor Mindfulnesstrainer gedaan aan de Radboud Universiteit en ben lid van de VMBN. Ik ben door Erik van den Brink en Frits Koster opgeleid tot compassietrainer. Van Gregory Kramer en zijn leraren heb ik Insight Dialogue geleerd. Bij Bodhi College (Christina Feldman e.a.) heb ik anderhalf jaar een verdiepingstraining gevolgd.

Ik werk momenteel in de zorg en ben afgestudeerd als cultureel antropoloog. Ik ben al jaren geïnspireerd door de diepe wijsheid en schoonheid van het boeddhisme. Ik mediteer dagelijks en ga regelmatig op retraite. Ik hoop door mijn beoefening niet alleen bij te kunnen dragen aan mijn eigen groei, maar ook van betekenis te kunnen zijn voor anderen.


Kay Schoenmaker

Kay

Naast een Mindfulness traject (MBSR/MBCT) bied ik coaching aan op basis van mindfulness of co-active coaching. Het eerste om aandachtiger te leven en meer bewust te worden van je gedachten, je gevoelens en je lichaam. Het tweede om meer duidelijkheid te krijgen over waarden en drijfveren.

Naast een wetenschappelijke studie (op het gebied van filosofie, technologie en maatschappijwetenschappen), een carriëre binnen de HR afdeling van een ICT dienstverlener en binnen de HvA als HRM docent, heb ik onder meer opleidingen gevolgd in:

  • Opleiding in inzichtsmeditatie in Nederland en Engeland (SIM & Gaia House)
  • Sivananda Yoga (docentenopleiding, Sivananda Ashram, Oostenrijk)
  • Mindfulness Based Stress Reduction
  • Co-active coaching (Coaches Training Intitute)
  • Co-active coaching – vervolg (Schouten & Nelissen)